blog-grid

KF Shkëndija publikisht falemenderon Imerin për ...

blog-grid

Bejtullai e Sadriu kthehen nga angazhimet në për...

blog-grid

Kuqezinjtë kthehen në aksion. Të shtunën në S...

blog-grid

Shefi i stafit teknik Ernest Gjoka flet pas transf...

blog-grid

Komunikatë

KF Shkëndija ndjehet e thirur të reagojë përme...

blog-grid

Trajneri Gjoka dhe kapiteni Bejtullai flasin para ...

blog-grid

Shkëndija kthehet të luajë në Europë kur të ...

blog-grid

Shefi i stafit teknik i kuqezinjëve vlerëson me ...

blog-grid

Pa eurfori për suksesin e fundit europian kuqezin...

blog-grid

Shefi i stafit teknik i KF Shkëndija, Ernest Gjok...