blog-grid

Dominimi për 90-të minuta nuk mjaftoi që kuqezi...

blog-grid

Armend Alimi me hat trikun e parë në karierë dh...

blog-grid

Dy penalti të realizuara nga Agim Ibraimi dhe dis...

blog-grid

Kuqezinjtë koleksionojnë fitoren me të lartë n...

blog-grid

Seria pozitive ndalet në Strugë ku mundemi 2:1 n...

blog-grid

Besart Ibraimi dhe Junior me nga dy gola sigurojn...

blog-grid

Derbi për kreun e tabelës është mbyllur me bar...

blog-grid

Kuqezinjtë e nisin mbarë gjysmësezonin pranvero...

blog-grid

Xhiroja e 20-të në LPMFV sjell barazim për Shk...

blog-grid

Kuqezinjtë koleksionojnë fitoren e 10-të sezona...