blog-grid

Derbi i Tetovës është për Shkëndijën që mun...

blog-grid

Kuqezinjtë koleksionojnë fitoren e 20-të sezona...

blog-grid

Ndërpritet seria e Shkëndijës prej 7-të ndeshj...

blog-grid

Shkëlqim dhe klas i kuqezinjëve në takimin e xh...

blog-grid

K A M P I O N Ë

Kampione, kampione, ole ole ole…..kampione&#...

blog-grid

Me titullin e kampionit të siguruar të shtunën ...

blog-grid

Kuqezinjtë koleksionojnë fitoren e 23-të sezona...

blog-grid

Festë kuqezi në Tetovë ku kampionët kremtojnë...

blog-grid

Shkëndija ka mbyllur edhe një sezon të suksessh...

blog-grid

• Mundemi 1:0 nga A. Pandev në start të sezoni...