blog-grid

Kuqezinjtë barazojnë 1:1 me Borecin në Tetovë ...

blog-grid

Kuqezinjtë fitojnë bindshëm 3:0 transfertën me...

blog-grid

Jemi në raundin e tretë të UEFA Europa League. ...

blog-grid

Besart Ibraimi sërish në element, pasi me dy gol...

blog-grid

Aventura e sivjetshme europiane përfundon në rau...

blog-grid

Ahmedi, Doriev dhe Ibraimi asgjësojnë golin e Ta...