blog-grid

Kuqezinjtë e nisin mbarë gjysmësezonin pranvero...

blog-grid

Xhiroja e 20-të në LPMFV sjell barazim për Shk...

blog-grid

Kuqezinjtë koleksionojnë fitoren e 10-të sezona...

blog-grid

Kualifikohemi në gjysmëfinale të Kupës së Maq...

blog-grid

Pasdite dëshpruese në Veles ku mundemi 4:2 nga B...

blog-grid

Shkëndija mundet 0:1 nga Rabotniçki në takimin ...

blog-grid

Doriev dhe Ahmedi shënojnë dhe kuqezinjtë baraz...