Lajme nga moshat e reja

blog-grid

Dy gola të Enis Fazllagiqit dhe një realizim i E...

blog-grid

Skuadrat e kadetëve të Shkëndijës dhe Renovës...

blog-grid

Shpresat e Shkëndijës kanë pësuar disfatë min...

blog-grid

Skuadra e shpresave të Shkëndijës me optimizëm...

blog-grid

Gjenerata e kadetëve të Shkëndijës e drejtuar ...

blog-grid

Shpresat e Shkëndijës kanë shënuar fitore bind...

blog-grid

Skuadra U 19 e Shkëndijës paralel me obligimet k...

blog-grid

Sot në Nyon të Zvicrës është hedhur shorti p...

blog-grid

Shpresat e Shkëndijës si kampione të Maqedonis...

blog-grid

Ndeshja e fundit sezonale të mërkurën me Pelist...

blog-grid

Xhiroja e 22-të dhe e fundit ka sjellë fitore 3:...

blog-grid

Shpresat e Shkëndijës nën drejtimin e Jeton Beq...

blog-grid

Shpresat “kuqezi” dalin kampionë në gjashtë...

blog-grid

Gjenerata e futbollistëve nën 18-vjeç të Shkë...

blog-grid

Shpresat e Shkëndijës nën drejtimin e trajnerit...