LAJME EKIPI I PARË

blog-grid

Kuqezinjtë duken të gatshëm për vazhdimin e ga...

blog-grid

Të enjten në Romë të Italisë Asosiacioni euro...

blog-grid

Shkëndija zhvillon fazën e fundit të përgatitj...

blog-grid

Mënyra bindëse e fitimit të titullit të kampio...

blog-grid

Kuqezinjtë të premten në orën 13:00 sipas koh...

blog-grid

KF Shkëndija me kënaqësi komunikon marrëveshje...

blog-grid

Shkëndija sot ka kompletuar ditën e gjashtë të...

blog-grid

Shkëndija len pas ditën e parë të pëgatitjeve...

blog-grid

Ekspedita e Shkëndijës është vendosur në Anta...

blog-grid

Mbyllet me sukses edhe kontrolluesja e dytë pasi ...

blog-grid

Mesfushori defanziv firmos deri në verë të viti...

blog-grid

Një prej futbollistëve më të mirë të vendit ...

blog-grid

Futbollisti i ri i Shkëndijës Agim Ibraimi ka fo...

blog-grid

Shkëndija mund 2:1 Renovën në takimin kontrollu...

blog-grid

Kuqezinjtë dhe mesfushori 21 vjeçar nga Tërnoci...