LAJME EKIPI I PARË

blog-grid

Kuqezinjtë kanë realizuar fotografinë zyrtare t...

blog-grid

Shkëndija të mërkurën në mbrëmje i vuri vul...

blog-grid

Shkëndija kërkon të bashkojë dy trofetë e fut...

blog-grid

Trajneri Osmani dhe kapiteni Hasani në konferenc...

blog-grid

Shkëndija shkruan historinë me dominim të hatas...

blog-grid

Kuqezinjtë janë gati të mbyllin sezonin më të...

blog-grid

Shkëndija bëhet gati për të mbyllur sezonin m...

blog-grid

Kjo Shkëndijë e drejtuar nga Qatip Osmani duket ...

blog-grid

Kuqezinjtë të mërkurën në orën 16:15 janë ...

blog-grid

Kuqezinjtë fituan Skopjen 3:1 në ndeshjen e xhir...

blog-grid

Kuqezinjtë të dielën në orën 16:30 në Tetov...

blog-grid

Shkëndija kalon me sukses edhe Kratovën ku mund ...

blog-grid

Kuqezinjtë të dielën në orën 16:30 luajnë tr...

blog-grid

Kuqezinjtë paraqiten me stil kampioni përballë ...

blog-grid

Kuqezinjtë me titullin e kampionit të siguruar t...