LAJME EKIPI I PARË

blog-grid

Shkëndija ka përfunduar përgatitjet për ndeshj...

blog-grid

‘Kuqezinjtë’ i lënë Nefçit rolin e fav...

blog-grid

Armend Alimi dhe Besir Demiri vlerësojnë maksima...

blog-grid

  Skuadra ‘kuqezi’ në orët e para të mëng...

blog-grid

Suksesi historik i Shkëndijës me kualifikimin n...

blog-grid

Të ejnten në Krakov të Polonisë skuadra ‘kuq...

blog-grid

Kanë përfunduar përgatitjet e Shkëndijës për...

blog-grid

Shkëndija ka pësuar humbje 3:0 nga Lokomotiv Zag...

blog-grid

Futbollistët ‘kuqezi’ të mërkurën në orë...

blog-grid

Pasi mësuan emrin e rivalit në raundin e parë t...

blog-grid

Shkëndija barazon 1:1 përballë ekipit të Bunde...

blog-grid

Shkëndija vazhdon përgatitjet në Rogashka Sllat...

blog-grid

Shkëndija ka pësuar disfatë me rezultat 2:3 nga...

blog-grid

‘Kuqezinjtë’ vazhdojnë përgatitjet ...

blog-grid

Shkëndija tani më katër ditë është duke u st...