blog-grid

Kuqezinjtë qëndrojnë bindshëm para ekipeve tje...

blog-grid

Shkëndija vazhdon traditën tashmë gjashtëvjeç...

blog-grid

“Sileksi zhvillon sezon pozitiv dhe kishte s...

blog-grid

KF Shkëndija si klub me përgjegjësi sociale bas...

blog-grid

Komunikatë zyrtare

KF Shkëndija njofton opinionin se Sindikata për ...

blog-grid

Lojtarët, stafi teknik dhe të punësuarit në kl...

blog-grid

Komunikatë

KF Shkëndija ndjehet e thirur të reagojë përme...