BULETINI INFORMATIV

blog-grid

Besir Demiri and Marjan Radeski , with Mevlan Mura...

blog-grid

Macedonian Cup quarter-final wil smash Shkëndija...

blog-grid

  The first team continued the training sessi...

blog-grid

Round of 13 in the First Macedonian Football Leagu...

blog-grid

The First League of Macedonian football brings in ...

blog-grid

Footage prove that in the 17th minute Ibraimi was ...

blog-grid

Shkëndija përballet të dielën me Vardarin në ...

blog-grid

FC Shkëndija announces that there will be no org...

blog-grid

The Shkëndija goes in Skopje with the utmost resp...

blog-grid

‘Red and Blacks’ in Ohrid face Mladost...

blog-grid

Strugani ishte pjesë e shpresave të Maqedonisë ...

blog-grid

[English] Mesfushori i Shkëndijës vazhdon të be...

blog-grid

[English] Futbollistët e Shkëndijës u përball...

blog-grid

[English] Dinamo Tbilis, Ulisses FC dhe Akademia P...

blog-grid

[English] Shkëndija sjell dy përforcime në repa...