62
Në shesin ”Iliria” në Tetovë tifozët e Shkëndijës e kanë në shërbim fan shopin zyrtar të klubit ku mund të furnizohen me fanellat origjinale të prodhuesit italian ‘Macron’.
Këtu tifozët gjithashtu mund të gjejnë dhe artikuj të tjerë si, maica, tuta, shalla, kapela dhe shumë rekuizita me logon e klubit.

t-shirt-promo

Historia shkruhet vetëm një herë dhe çdo arritje është histori në vete. Kjo Shkëndijë na bën krenar me arritjet më të mëdha në skenën ndërkombëtare dhe secili që i gëzohet këtij suksesi meriton të ketë një kujtim nga kjo ngjarje.‪#‎bepartoftheHISTORY‬ ‪#‎kfshkendija‬ ‪#‎fanshop‬ ‪#‎tshirts‬

Së shpejti për të gjithë të interesuarit do të jetë në dispozicion edhe online shop-i.

Ju mirëpresim!

Lokacioni
Sheshi Iliria Nr.25, Tetovë Maqedoni