blog-grid

Shkëndija bëhet ‘shtëpia’ e trofeve në edicionin e sivjetshëm të futbollit të Maqedonisë pasi fiton tre Kupa për dy ditë. Sot ekipi U16 i kuq...

blog-grid

Ashtu si ekipi i parë, këtë sezon kampionë dhe fitues të Kupës dalin edhe juniorët dhe kadetët e Shkëndijës. Gjenerata U19 pranon trofeun për ti...

blog-grid

Vitrinat e KF Shkëndija pasurohen edhe me një trofe pasi ekipi U17 i drejtuar nga Burhan Emrullai siguroi titullin e kampionit në kategorinë e vet. Shk...

blog-grid

Kryesia e klubit bën risistemim në strukturën e shkollës së moshave, duke plotësuar nevojat e shfaqura me ngritjen e nivelit te kategoritë e reja. V...

blog-grid

Dominimi në futbollin e Maqedonisë me ekipin e parë dhe gjeneratat e reja ka bërë që Shkëndija të jetë ‘kryefjala’ e mbrëmjes në cer...

blog-grid

Erhan Selimi emërohet drejtor i shkollës së futbollit Shkëndija, duke i’u besuar përgjegjësia e zhvillimit të punës me kategoritë e reja. Klubi ...

blog-grid

Klubi i Futbollit Shkëndija paralel me ekipin e parë vëmendje të madhe është duke i kushtuar punës me kategoritë të reja. Në këtë drejtim në k...

blog-grid

Presidenti Visar Bexheti dhe udhëheqësit e shkollës së moshave të KF Shkëndija mbrëmë në ambientet e klubit kanë pritur trajnerë të Akademisë ...

blog-grid

Shkëndija të dielën do të pranojë trofeun për titullin e kampionit në elitën e futbollit vendor, ndërsa paralel me përgatitjet për festën e nj...