blog-grid

Mbrojtësi i djathtë dhe sulmuesi anësorë kanë...

blog-grid

Shkëndija do të luajë në eliminatoret e UEFA E...

blog-grid

Agim Ibraimi nuk është më pjesë e kuqezinjëve...

blog-grid

Kuqezinjtë shpërblejnë me kontratë profesional...

blog-grid

Kuqezinjtë ruajnë freskinë në krahët e repart...

blog-grid

Kuqezinjtë mbajnë në përbërje dy prej futboll...