blog-grid

Kuqezinjtë të premten në orën 13:00 sipas kohës tonë do të zhvillojnë ndeshjen e tretë kontrolluese gjatë fazës përgatitore që zhvillohet në ...

blog-grid

Mënyra bindëse e fitimit të titullit të kampionit sezonin e kaluar nga Shkëndija paraqet rekord në suaza Europiane sa i përket diferencës së pikë...

blog-grid

Shkëndija zhvillon fazën e fundit të përgatitjeve në Antalia. Sot u zhvilluan dy seanca stërvitore, ndërsa të hënën në orën 17:00 luajmë me ek...

blog-grid

Të enjten në Romë të Italisë Asosiacioni europian i futbollit, UEFA mbajti kongresin e 43-të të zakonshëm në të cilin pika më e rëndësishme is...

blog-grid

Kuqezinjtë duken të gatshëm për vazhdimin e garave në LPFM ku objektiv është fitimi dhe mbrojtja e titullit të kampionit. Stafi teknik është në ...

blog-grid

Kuqezinjtë të dielën në terren vendas kundër Vardarit vazhdojnë garat në Ligën e Parë ku kërkohet mbrojtja e titullit të kampionit. Nga ora 14:0...

FACEBOOK