Biletat për ndeshjen Shkëndija-The New Saints në shitje nga dita e enjte

Kuqezinjtë janë gati për verë të re europiane kësaj rradhe në eliminatoret e Champions League. Kampionët do të përballen të martën e ardhshme (10 korrik) në Shkup me The New Saints nga Welsi, ndërsa me vlerë kapitale për ekipin do të jetë mbështetja nga tribunat. Shkëndija pret të ketë pas vetes si gjithmonë publikun dhe për të mundësuar të gjithëve të pajisen me kohë me bileta, të njejtat do të jenë në treg nga dita e enjte (5 korrik). Të njejtat do jenë të kategorizuara me çmime në bazë të pozicionit në tribuna, ndërsa do të shiten në disa pika


Pikat e shitjes:

📍 Shkëndija FANSHOP , Tetovë
📍 Monaco Tobaco , Tetovë
📍 Lira Group Western Union Rr.Goce Delçev 46 , Gostivar
📍 Lira Group Western Union Bul. Vll. Gjinoski 147, Gostivar
📍 Jugoton, Shkup
🌐 www.mktickets.mk

Çmimet: 200 MKD, 400 MKD dhe 600 MKD.

Share Now

Related Post