blog-grid

Shkëndija ka zhvilluar edhe testin e dytë në p...

blog-grid

Shkëndija vijon përgatitjet në Antalia të Turq...

blog-grid

Shkëndija do të testojë formën përballë gjig...

blog-grid

Shkëndija hyn në pjesën përfundimtare të faz...

blog-grid

Shkëndija është mundur pa meritë 1:0 nga Dinam...

blog-grid

Ljupço Doriev mbetet jashta kombinimit edhe për ...

blog-grid

Kuqezinjtë përballë kampionëve të Letonisë t...

blog-grid

Shkëndija i mbyll përgatitjet në Turqi me baraz...

blog-grid

Sulmuesi anësorë deri në verë do të luajë n...

blog-grid

Shkëndija dhe Stojanovski ndahen me marrëveshje ...