blog-grid

Të enjten në Tetovë përballemi me Voska Sport ...

blog-grid

Kuqezinjtë kanë luajtur ndeshjen e parë kontrol...

blog-grid

Mesfushori rikuperohet pas dëmtimit dhe bashkohet...

blog-grid

Skuadra të hënën e ndarë në dy tabore zhvillo...

blog-grid

KF Shkëndija përmes kësaj komunikate i drejtohe...

blog-grid

Pas dy viteve pauzë mesfushori Ennur Totre sëris...

blog-grid

Me Ennur Totren në skuadër, kuqezinjtë realizua...

blog-grid

Kuqezinjtë kanë zhvilluar ndeshjen e parë kontr...

blog-grid

Faza përgatitore e kuqezinjëve të martën ora 1...