blog-grid

Egzon Bejtullai, Lupço Doriev, Reshat Ramadani dh...

blog-grid

“Nga gjithë ato shanse të paktën një gol duh...

blog-grid

Ivan Jovanovski bashkohet me stafin teknik të Shk...

blog-grid

Pauza kampionale shkaku i ndeshjeve ndërkombëtar...

blog-grid

Miqësorja me Gostivarin i ka takuar Shkëndijës ...

blog-grid

Dy anëtarët e Shkëndijës u paraqitën me nota ...

blog-grid

Futbollistët e angazhuar në ekipet përfaqësues...

blog-grid

Dueli i të dielës me Pobedën ka vlerë të madh...

blog-grid

Pauza ndërkombëtare ka përfunduar dhe Shkëndij...