blog-grid

Kuqezinjtë kthehen me tre pikë nga Strumica dhe ...

blog-grid

KF Shkëndija njofton se ka arritur marrëveshje p...

blog-grid

Këtë fundjavë kuqezinjtë përsëri udhëtojnë...

blog-grid

Kuqezinjtë kthehen me humbje nga Strumica pasi n...

blog-grid

Të mërkurën me fillim në orën 16:00 në Stadi...

blog-grid

Shkëndija arrin fitore të rëndësishme në tran...

blog-grid

Pas pesë xhirove të zhvilluara jashtë Tetovës,...

blog-grid

Klubi i Futbollit Shkëndija njofton për ndërpre...

blog-grid

Klubi i Futbollit Shkëndija njofton se ka arritur...