blog-grid

Strugani ishte pjesë e shpresave të Maqedonisë në ciklin e kaluar kualifikues, ndërsa kjo do jetë hera e parë që merr ftesë nga seleksionuesi i ri...

Strugani ishte pjesë e shpresave të Maqedonisë në ciklin e kaluar kualifikues, ndërsa kjo do jetë hera e parë që merr ftesë nga seleksionuesi i ri...

[English] Mesfushori i Shkëndijës vazhdon të besojë se Shkëndija mund të kap titullin këtë sezon, megjithse vlerëson se edhe dalja në Evropë do ...

blog-grid

Mesfushori i Shkëndijës vazhdon të besojë se Shkëndija mund të kap titullin këtë sezon, megjithse vlerëson se edhe dalja në Evropë do të ishte ...

blog-grid

[English] Futbollistët e Shkëndijës u përballën ndërmjet veti në një takim interesant që solli fitore 2:1 të skuadrës ‘kuqezi’ përballë ek...

blog-grid

Futbollistët e Shkëndijës u përballën ndërmjet veti në një takim interesant që solli fitore 2:1 të skuadrës ‘kuqezi’ përballë ekipit ‘t...

blog-grid

Dinamo Tbilis, Ulisses FC dhe Akademia Pushkash janë kundërshtarët e Shkëndijës në kuadër të takimeve kontrolluese në përgatitjet në Slloveni.

blog-grid

[English] Dinamo Tbilis, Ulisses FC dhe Akademia Pushkash janë kundërshtarët e Shkëndijës në kuadër të takimeve kontrolluese në përgatitjet në S...

blog-grid

Shkëndija ka nisur me lojë bindëse dhe fitore sezonin e ri në Ligën e Parë të futbollit të Maqedonisë. ‘Kuqezinjtë’ fituan 3:1 përballë deb...

blog-grid

Skuadra e Zajazit nuk ka paraqitur pengesë serioze për Shkëndijën në 1/16 e finale së Kupës së Maqedonisë, pasi ‘kuqezinjtë’ me fitore 0:4 av...